מרק ירקות מוקרם עם תרד

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מתכון למרק ירקות קרמי עם תרד

מרק ירקות קרמי עם תרד, שימלא לכם את הבית בניחוחות של חורף ואווירה חמימה בלב

 

מצרכים:

1 (260 גר') תפוח אדמה בינוני, קלוף, חתוך לקוביות ומאודה

1 כוס (240 מ"ל) ציר ירקות

½ כוס (120 מ"ל) מים

1 שן שום

½ בצל קצוץ

1 גבעול סלרי קצוץ

1 זוקיני בינוני חתוך לקוביות

1 כף שמן זית

1/3 כוס (40 גר') גזרים חצויים, מאודים

2 כוסות (60 גר') תרד

1/8 כפית תימין יבשה

½ כפית מלח

 

אופן ההכנה:

לטגן קלות את השום, בצל וסלרי למשך כ 3 דקות, עד שהם מתרככים.

להכניס אל קנקן הויטמיקס את ציר הירקות, מים, שום, בצל, סלרי, גזרים מאודים, זוקיני, תרד,  ½ (130 גר') מתפוחי האדמה המאודים, תימין ומלח – לפי הסדר הרשום.

לסגור את המכסה היטב ולבחור מהירות 1 או את תכנית המרקים.

להפעיל את הויטמיקס ולהעביר בהדרגה ממהירות 1 למהירות 10 ואח"כ להרים את הכפתור השמאלי למצב טורבו.

לערבל במשל 5:45 דק' או עד גמר תכנית המרקים.

להפעיל שוב את הויטמיקס על מהירות 1 ולהגביר למהירות 2, לפתוח את המכסה הקטן ולהכניס את יתרת תפוחי האדמה (130 גר'). לערבל למשך 5 – 10 שניות לקבלת המרקם הרצוי.

בתאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google