חותכים את המלפפונים לאורכם ומוציאים בעזרת כפית את הגרעינים.
מכניסים את כל המצרכים למיכל הויטמיקס.
מפעילים על מהירות נמוכה ולהגביר בהדרגה עד מהירות 8, ולטחון במשך 2 דקות עד לקבלת מחית קרמית וחלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים בחצי ליים, 2 טיפות שמן שומשום, מעט כוסברה ושמן צ‘ילי חריף לטעמכם.
* המתכון באדיבות רותם ליברזון
יצא טעים? ספרו לכולם!
1 דקות 5 מנות דרגת קושי - קלה
15 דקות 7 מנות דרגת קושי - קל
15 דקות 2 מנות דרגת קושי - קל