גספאצ'ו – מרק עגבניות קר ומרענן

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3 כוסות מיץ עגבניות
  • 1/3 כוס חומץ בן יין אדום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 עגבניות גדולות ובשלות, חתוכות לרבעים
  • 1 מלפפון, קלוף וחתוך לחתיכות
  • 1 בצל קטן/בצל ירוק
  • 1 פלפל ירוק מתוק, חתוך
  • מעט רוטב צ'ילי חריף
  • מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל מרכיבי הגספאצ'ו למיכל הויטמיקס ולסגור את המכסה.

להפעיל את הבלנדר במהירות 1 ובהדרגה להעביר למהירות 5. לטחון במשך 30-45 שניות.

מכבים את הויטמיקס, טועמים, מתבלים שוב לפי הטעם ומתקבל מרק גספאצ'ו מעולה!

בתאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google