מרק דלעת ערמונים חורפי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF
מתכון בריא במיוחד וקל הכנה של מרק דלעת ערמונים חורפי שמחמם את הגוף והנפש  

מצרכים:

  • 2 כוסות ( 480 מ"ל) ציר ירקות / ציר עוף / או מים
  • 1/4 כוס (60 גר) חלב סויה
  • 1 דלעת ערמונים צלויה, קלופה, מגולענת וצוננת (בערך 450 גר')
  • 2 תמרים מגולענים או 1 כפית סירופ מייפל
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח (אופציונלי)
 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המרכיבים אל קנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה היטב. להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1, להגביר בהדרגה למהירות 10. לערבל למשל 5 דקות. לחילופין, בדגמים עם תוכנית למרקים, ניתן להפעיל את התוכנית ולהמתין לסיומה.   בתאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google