הכנת טחינה בויטמיקס

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 5 כוסות (705 גר') שומשום קלוי

 

אופן ההכנה:

להכניס את השומשום לקנקן הויטמיקס ולסגור את המכסה.

להתחיל במהירות 1, להפעיל את הויטמיקס ומיד להגביר למהירות 10.

לטחון במשך 1-2 דקות או עד לקבלת המרקם הרצוי תוך כדי שימוש בדוחפן על מנת לדחוף את השומשום לכיוון הסכינים. 

מומלץ לעשות הפסקה של כחצי דקה אחרי כל דקת עבודה.

 

המלצת השף:

השימוש בשומשום קלוי במתכון הזה לא הכרחי, אך השימוש בשומשום קלוי יתרום למרקם יותר אחיד וחלק. קליית השומשום בתנור נותנת לטחינה טעם עז יותר. יש לקלות בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 10 דקות, ולערבב באמצע הקלייה. 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google