fbpx

רוטב עגבניות וגמבות צלויות

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מרכיבים

  • 9 עגבניות גדולות / שני אשכולות של עגבניות שרי
  • 2 גמבות אדומות
  • 3 שיני שום קלופות
  • תבלין צ’ילי אדום
  • 12 עלי בזיליקום
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה

רוחצים היטב את העגבניות והגמבות וחותכים לחתיכות בגודל בינוני. מניחים את הירקות יחד עם שיני השום הקלופות והבזיליקום בתבנית ומזלפים מעל שמן זית. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות למשך שעה. מסירים את הכיסוי וצולים עד אשר הירקות מעט חרוכים. מוציאים מהתנור ומניחים לתבנית להתקרר מעט. מעבירים את הכל לקנקן הויטמיקס, מוסיפים את התבלינים ומערבלים על מהירות בינונית – גבוהה עד לקבלת מרקם חלק.   ניתן להשתמש כרוטב לפסטה, לתבשיל קציצות ועוד.. בתיאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google