חומוס ביתי מתכון מנצח

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

איך להכין חומוס ביתי – צעד אחר צעד

בכדי להכין חומוס ביתי מושלם צריך להתאמן!

צריך להוסיף תבלינים שאוהבים ולשלוט במינונים, עד שמגיעים לתוצאה מדוייקת.

להלן ההצעה שלנו להכנת חומוס ביתי בדרך קלה ומהירה.

 

מצרכים:

500 גר' גרגרי חומוס מושרים ומבושלים

1 כוס מי בישול החומוס

1/2 כוס טחינה

מיץ מלימון אחד

כמון

מלח

צרור קטן של עלי כוסברה

 

אופן ההכנה:

לבשל את גרגירי החומוס ולהניח להם להתקרר

להכניס את גרגירי החומוס המבושלים, יחד עם מי הבישול אל קנקן הויטמיקס

לטחון את גרגירי החומוס בעוצמה המקסימלית (הרמת המתג הימני, העברת חוגת המהירויות ממהירות 1 למהירות 10 והרמת המתג השמאלי למצב High), תוך כדי שימוש בדוחף המזון למשך כ 20-30 שניות

לאחר מכן, יש להוסיף את הטחינה, הכמון, המלח ומיץ הלימון ולטחון למשך כ 20 שניות נוספות באותו האופן

לאחר שהחומוס מוכן יש להוסיף את הכוסברה ולטחון לכמה שניות נוספות

להוציא את החומוס ממיכל הויטמיקס, לצקת על הצלחת, לטבל בשמן זית ושאר תבלינים ותוספות שאוהבים ולתת לבלוטות הטעם להנות

בתאבון!

 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google