fbpx

חומוס ביתי מתכון מנצח

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

איך להכין חומוס ביתי – צעד אחר צעד

בכדי להכין חומוס ביתי מושלם צריך להתאמן!

צריך להוסיף תבלינים שאוהבים ולשלוט במינונים, עד שמגיעים לתוצאה מדוייקת.

להלן ההצעה שלנו להכנת חומוס ביתי בדרך קלה ומהירה.

 

מצרכים:

  • 2 כוסות גרגרי חומוס מושרים ומבושלים
  • 1 כוס מי בישול החומוס
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 שן שום
  • 3/4 כוס טחינה גולמית (אם זאת טחינה משומשום מלא אפשר 1/2 כוס)
  • 1 כפית מלח
  • לקישוט: פרוסות בצל, פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים

 

אופן ההכנה:

מניחים בתוך קנקן הויטמיקס את כל המרכיבים לפי הסדר הרשום, לוחצים על תוכנית ממרחים. מומלץ להשתמש בדוחפן. כשהתוכנית מסתיימת החומוס מוכן.
להעביר לצלחת הגשה וליהנות.
ניתן לשמור עד 24 שעות במקרר.
*אם אין תוכנית אוטומטית אפשר להתחיל עם מהירות 1 ולהעביר למהירות 10 למשך כ-45 שניות או לקבלת המרקם הרצוי.
אם אוהבים חומוס יותר נוזלי, ניתן להוסיף עוד מים.

ניתן להגיש בצלחת בליווי קישוט של פטרוזיליה, צנוברים קלויים, פלחי בצל ושמן זית.

בתאבון!

 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google