צ'ימיצ'ורי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • ¼ כוס (60 מ"ל) חומץ יין אדום
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/3 כוס (50 גרם) בצל סגול קצוץ
  • 1 כוס (5 גרם) פטרוזיליה קצוצה
  • ¾ כוס (30 גרם) כוסברה קצוצה
  • ¼ כוס (25 גרם) עלי אורגנו טריים
  • 6 שיני שום קלופים
  • ½ פלפל חלפיניו
  • 1/8 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור גרוס
  • ¾  כוס (180 מ"ל) שמן זית

 

אופן ההכנה:

להכניס לקנקן את החומץ, מיץ לימון, בצל, פיטרוזיליה, כוסברה, אורגנו, שום, חלפיניו, מלח ופלפל – לפי הסדר הרשום ולסגור את מכסה הקנקן.

ללחוץ כ 10 פעמים על כפתור הפולסים לחיצות קצרות, תוך כדי דחיסת המרכיבים אל עבר הסכינים עם המוט. להפסיק את הפעולה, לפתוח את המכסה ויחד עם ספטולה לאסוף את המרכיבים הנמצאים על צידי הקנקן, בחזרה אל מרכז הקנקן. לסגור מכסה ושוב ללחוץ על כפתור הפולסים כ 10 לחיצות קצרות

להסיר את המכסה ולשפוך פנימה את זמן הזית.

לערבל כ 10 שניות או עד קבלת המרקם הרצוי.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google