fbpx

מטבל ארטישוק ותרד

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מטבל טעים, מעולה עם נאצ'וס קריספיים או קוביות לחם 

     

רכיבים

  • 120 גרם (½ כוס) מיונז דל שומן
  • 120 גרם (½ כוס) שמנת חמוצה דלת שומן
  • 1 פרוסת לימון, קלופה וללא חרצנים
  • 285 גרם (300 מ"ל) תרד קפוא
  • ⅛ כפית מלח, לא חובה
  • ⅛ כפית פלפל שחור טחון
  • 1 שן שום, קלופה ופרוסה
  • 25 גרם (¼ כוס) גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 70 גרם (½ כוס) לבבות ארטישוק, ללא הנוזלים, חתוכים לקוביות
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מכניסים את כל הרכיבים חוץ מלבבות הארטישוק למיכל הוויטמיקס בסדר הרשום וסוגרים את המכסה. 
  3. בוחרים במהירות משתנה 1.
  4. מפעילים את המכשיר ומעלים את המהירות לאט עד למהירות משתנה 4. 
  5. מערבלים למשך 15 שניות. פותחים את המכסה ומנקים את התערובת מהדפנות כלפי מטה. 
  6. מוסיפים את הארטישוק וסוגרים את המכסה. 
  7. מערבלים למשך 5-10 שניות נוספות. 
  8. שופכים לכלי חסין חום ומבשלים ללא מכסה למשך 20-25 דקות או עד שיבעבע. 
  9. מגישים עם קרקרים, פיתה, ירקות או לחם.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google