פסטו קייל ובזיליקום

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס (240 מ"ל) שמן זית
  • 1 כוס (120 גר') גבינת פרמז'ן
  • 3 שיני שום מקולפות
  • 2 כוסות (80 גר') עלי בזיליקום טריים קצוצים
  • 2 כוסות (60 גר') קייל קצוץ
  • 3 כפות צנוברים
  • 1/4 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1.

להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר את המהירות ל-10.

לטחון במשך 40 שניות.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google