פסטו קייל ובזיליקום

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס (240 מ"ל) שמן זית
  • 1 כוס (120 גר') גבינת פרמז'ן
  • 3 שיני שום מקולפות
  • 2 כוסות (80 גר') עלי בזיליקום טריים קצוצים
  • 2 כוסות (60 גר') קייל קצוץ
  • 3 כפות צנוברים
  • 1/4 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1.

להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר את המהירות ל-10.

לטחון במשך 40 שניות.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google