fbpx

פסטו זעתר ביתי של ליאור משיח

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • זר זעתר
  • 100 גר' אגוזי קשיו
  • 2-3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 1/2 כפית מלח
  • עד 1/2 כוס שמן זית איכותי

אופן ההכנה:

מפרידים את כל העלים מגבעולי הזעתר.
מניחים במיכל הויטמיקס את העלים, אגוזי הקשיו, הפרמזן ובערך 2 כפות שמן. 
טוחנים על מהירויות 1-4 עד שמתקבלת מחית פסטו גסה.
בעזרת לקקן מורידים את העלים שנשארו בצדדים אם נשארו ומוסיפים מעט מלח.
טוחנים שוב במהירויות 1-4 ועכשיו כשהפסטו אחיד יותר טועמים.
אם צריך עוד מלח מוסיפים מעט, אם הפסטו מאוד סמיך מוסיפים עוד שמן זית וטוחנים עד שמתקבל המרקם שאוהבים.
 
המתכון באדיבות ליאור משיח.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google