סלט דגנים לימון עם פסטו קייל

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס (160 גר') גריסי פנינה, מבושלים ומצוננים
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • 1/2 כוס + 2 כפות (150 מ"ל) שמן זית
  • 1/2 כוס (70 גר') דומדמניות מיובשות
  • 1 כף בצל שלוט קצוץ
  • 1/2 2 כוסות (175 גר') קייל, ללא הגבעול, קרועים לחתיכות
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

לטגן 2 כפות שמן זית במחבת קטנה. להוסיף דומדמניות ובצל ולבשל על אש בינונית כ-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להשחמת הבצל. להוסיף לקערה יחד עם הגריסים והצנוברים.

להכניס לקנקן הויטמיקס את הקייל ומיץ הלימון ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 4. להפעיל את כפתור הפולס 8-10 פעמים על מנת לקצוץ את הקייל, תוך כדי שימוש בדוחפן. 

לבחור במהירות 1. להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות 8.

להסיר את פקק המכסה ובאיטיות לטפטף את שמן הזית פנימה. לסגור את הפקק.

לטחון במשל 15 שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.

לשפוך על תערובת הגריסים ולהגיש.

 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google