סלט אספרגוס אסיאתי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1/2 2 כוסות (200 גר') שעועית ירוקה
  • 2 כוסות (110 גר') אספרגוס
  • 1 כוס (150 גר') פול
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 1 שן שום
  • 1 כף שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף בוטנים קלויים
  • צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

לאדות את השעועית הירוקה, אספרגוס ופול במשך 6 דקות או עד לריכוך.

בזמן אידוי הירקות, לחמם מחבת עם שמן שומשום על אש בינונית. להוסיף ג'ינג'ר, שום ושומשום ולקלות במשך 2-3 דקות. לצנן.

להוסיף את התערובת הקלויה לקנקן הויטמיקס ביחד עם רוטב הסויה והבוטנים. 

לבחור במהירות 1 להפעיל את הויטמיקס, בהדרגה להגביר למהירות הגבוהה ביותר ולטחון במשך 30 שניות.

למזוג את הרוטב מעל הירקות המאודים ולפזר מעל כוסברה קצוצה. 

אפשר לקשט עם בוטנים קצוצים וזרעי שומשום.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google