ממרח נוטלה

מרכיבים:
2 כוסות אגוזי לוז קלויים ומקולפים
1/3 כוס קקאו
1 כוס סירופ מייפל
1 כף שמן קוקוס
1כפית תמצית וניל
קצת מלח
 
אופן ההכנה:
קולים את האגוזים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות
לאחר שמתקררים מעט ניתן לקלפם בקלות.
 
טוחנים את האגוזים בבלנדר ויטמיקס במהירות גבוהה עד שמתקבל מרקם של ממרח.
מוסיפים את יתר המרכיבים וטוחנים פעם נוספת במהירות גבוהה, במשך כמה שניות, עד שהנוטלה מוכנה.
בתיאבון!
ממרח נוטלה

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google