ממרח נוטלה

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מרכיבים:

  • 2 כוסות אגוזי לוז קלויים ומקולפים
  • 1/3 כוס קקאו
  • 1 כוס סירופ מייפל
  • 1כפית תמצית וניל
  • קצת מלח
 

אופן ההכנה:

קולים את האגוזים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות
לאחר שמתקררים מעט ניתן לקלפם בקלות.
 
טוחנים את האגוזים בבלנדר ויטמיקס במהירות גבוהה עד שמתקבל מרקם של ממרח.
מוסיפים את יתר המרכיבים וטוחנים פעם נוספת במהירות גבוהה, במשך כמה שניות, עד שהנוטלה מוכנה.
בתיאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google