לאבנה טבעונית מתובלת של אולגה טוכשר

דקות הכנה
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס אגוזי קשיו טבעיים, מושרים למשך 4 שעות לפחות 
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) מים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כפית מלח או לפי הטעם

הגשה: 

  • שמן זית
  • זעתר

 

אופן ההכנה:

שמים בקערת הבלנדר את כל המרכיבים של הלאבנה וטוחנים במהירות גבוהה במשך כ-3 דקות, עד לקבלת מתבל סמיך במרקם חלק. 

מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים שמן זית, מפזרים זעתר ומגישים.

שומרים בכלי אטום במקרר.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google