מצרכים:
- 3 חלמונים
- 1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
- 1 כפית מלח
- 1/8 כפית פלפל לבן
- 3 שיני שום מקולפות
- 1/2 1 (350 מ"ל) שמן זית
אופן ההכנה:
להכניס לקנקן הויטמיקס חלמונים, מיץ לימון, מלח ופלפל ולסגור את המכסה.
לבחור במהירות 1. להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות 8.
תוך כדי שהויטמיקס עובד, להוציא את פקק המכסה ולזרוק פנימה את השום. לטחון במשך 10 שניות ולהוריד למהירות 6.
בזמן שהמכשיר עדיין עובד, לשפוך פנימה את שמן הזית בזרם עדין וקבוע עד לקבלת אמולסיה (תחליב).
לשמור בצנצנת סגורה במקרר.