מרק מינסטרונה איטלקי

זמן הכנה:
מנות:
רמת קושי:

מתכון למרק מינסטרונה בריא וטעים

מתכון למרק מינסטרונה איטלקי המשולב בעלים ירוקים טריים, ירקות ושעועית.

בתוספת הקרמה עם גבינת פקורינו המעניקה למרק ניחוחות איטלקיים טעימים במיוחד!

 

מצרכים:

1 כוס (240 מ"ל) ציר מרק בטעם עוף

2 עגבניות חתוכות לרבעים

½ שן שום

1 גזר קטן

¼ כוס (30 גר') בצל קצוץ

½ גבעול סלרי קצוץ

1/8 כפית פלפל שחור גרוס

1/8 כפית אורגנו יבשה

1/8 כפית בזיליקום יבש

¼ כפית מלח

1 כף רסק עגבניות

¼ כוס (60 גר') גרגירי חומוס מקופסת שימורים, שטוף, מסונן

½ כוס (65 גר') זוקיני חתוך לקוביות ומאודה

½ כוס (130 גר') שעועית אדומה מונבטת, שטופה

¼ כוס (30 גר') תירס

¼ כוס (25 גר') גבינת פקורינו מגורדת

 

אופן ההכנה:

להכניס אל קנקן הויטמיקס את ציר המרק, העגבניות, שום, גזר, בצל, סלרי, פלפל שחור גרוס, אורגנו, בזיליקום, מלח ורסק העגבניות ולסגור את המכסה היטב.

להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1 ולהעביר בהדרגה למהירות 10, אח"כ להרים את הכפתור השמאלי למצב טורבו.

לערבל במשך 6 – 7 דקות, עד שהמרק חם ויוצאים אדים.

להוריד את מהירות הויטמיקס למהירות 1 ולפתוח את המכסה הקטן ולהוסיף לקנקן תוך כדי הפעולה את גרגירי החומוס, הזוקיני, שעועית אדומה, תירס וגבינה.

להמשיך לערבל למשך 1-5 שניות  או עד קבלת המרקם הרצוי.

בתאבון!

מרק מינסטרונה איטלקי

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google