מרק מינסטרונה איטלקי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מתכון למרק מינסטרונה איטלקי המשולב בעלים ירוקים טריים, ירקות ושעועית.

בתוספת הקרמה עם גבינת פקורינו המעניקה למרק ניחוחות איטלקיים טעימים במיוחד!

 

מצרכים:

  • 1 כוס (240 מ"ל) ציר מרק בטעם עוף
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • ½ שן שום
  • 1 גזר קטן
  • ¼ כוס (30 גר') בצל קצוץ
  • ½ גבעול סלרי קצוץ
  • 1/8 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/8 כפית אורגנו יבשה
  • 1/8 כפית בזיליקום יבש
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ¼ כוס (60 גר') גרגירי חומוס מקופסת שימורים, שטוף, מסונן
  • ½ כוס (65 גר') זוקיני חתוך לקוביות ומאודה
  • ½ כוס (130 גר') שעועית אדומה מונבטת, שטופה
  • ¼ כוס (30 גר') תירס
  • ¼ כוס (25 גר') גבינת פקורינו מגורדת

 

אופן ההכנה:

להכניס אל קנקן הויטמיקס את ציר המרק, העגבניות, שום, גזר, בצל, סלרי, פלפל שחור גרוס, אורגנו, בזיליקום, מלח ורסק העגבניות ולסגור את המכסה היטב.

להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1 ולהעביר בהדרגה למהירות 10.

לערבל במשך 5-6 דקות, עד שהמרק חם ויוצאים אדים.

להוריד את מהירות הויטמיקס למהירות 1 ולפתוח את המכסה הקטן ולהוסיף לקנקן תוך כדי הפעולה את גרגירי החומוס, הזוקיני, שעועית אדומה, תירס וגבינה.

להמשיך לערבל למשך 1-5 שניות  או עד קבלת המרקם הרצוי.

בתאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google