מרק סלרי ותפוחי אדמה
מתכון שמנצל את כל חלקי הסלרי כולל העלים, להדגשת טעמי הסלרי
רכיבים
- 300 גרם (6) גבעולי סלרי חצויים
- 2 שיני שום קלופות
- 260 גרם (1) תפוח אדמה בינוני, מאודה, קלוף וחצוי לשניים
- 30 גרם (1 פרוסה) בצל, בעובי 1 ס"מ
- 600 מ"ל (½2 כוסות) ציר ירקות / או מים
- 240 מ"ל (1 כוס) חלב קשיו, או כל חלב אחר לבחירתכם
- ½ כפית מלח, לא חובה
- ½ כפית פלפל שחור טחון
הוראות הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים למיכל הוויטמיקס בסדר הרשום וסוגרים את המכסה.
- מפעילים על המהירות הנמוכה ביותר ומעלים במהירות למהירות הגבוהה ביותר.
- מערבלים למשך 5 דקות ו- 45 שניות או עד שאדי מים כבדים יוצאים דרך פקק המכסה. מגישים מייד.