מרק כתומים עם ג'ינג'ר ולמון גראס של השף גיל הררי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 300 גר' דלעת חתוכה לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לפרוסות גסות
  • 1 גבעול סלרי חתוך גס
  • 1 שן שום
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר
  • 1 גבעול של למון גראס קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ויטמיקס.
טוחנים כ-5 דקות במהירות גבוהה למרקם חלק.
הבלנדר מחמם את המרק תוך כדי טחינה.
 
המתכון באדיבות השף גיל הררי.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google