מרק מלפפונים קר של רותם ליברזון

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים: 

  • 15 מלפפונים קטנים נוקשים וטריים מאד
  • 1 כוס יוגורט יווני
  • שן שום אחת
  • 1 כף מיץ ליים
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 כפית סוכר
  • חופן כוסברה קצוצה גס
  • 1/4 כוס פטרוזליה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם
  • לקישוט – רבע ליים, עלי כוסברה, שמן צ‘ילי חריף לפי טעמכם, שמן שומשום. 

 

אופן ההכנה: 

חותכים את המלפפונים לאורכם ומוציאים בעזרת כפית את הגרעינים. 

מכניסים את כל המצרכים למיכל הויטמיקס. 

מפעילים על מהירות נמוכה ולהגביר בהדרגה עד מהירות 8, ולטחון במשך 2 דקות עד לקבלת מחית קרמית וחלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 

מקשטים בחצי ליים, 2 טיפות שמן שומשום, מעט כוסברה ושמן צ‘ילי חריף לטעמכם. 

* המתכון באדיבות רותם ליברזון

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google