מרק מלפפונים קר של רותם ליברזון

מצרכים: 

15 מלפפונים קטנים נוקשים וטריים מאד

1 כוס יוגורט יווני

שן שום אחת

1 כף מיץ ליים

1 כף חומץ אורז

1 כפית שמן שומשום

1 כפית סוכר

חופן כוסברה קצוצה גס

1/4 כוס פטרוזליה קצוצה

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

לקישוט – רבע ליים, עלי כוסברה, שמן צ‘ילי חריף לפי טעמכם, שמן שומשום. 

 

אופן ההכנה: 

חותכים את המלפפונים לאורכם ומוציאים בעזרת כפית את הגרעינים. 

מכניסים את כל המצרכים למיכל הויטמיקס. 

מפעילים על מהירות נמוכה ולהגביר בהדרגה עד מהירות 8, ולטחון במשך 2 דקות עד לקבלת מחית קרמית וחלקה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 

מקשטים בחצי ליים, 2 טיפות שמן שומשום, מעט כוסברה ושמן צ‘ילי חריף לטעמכם. 

* המתכון באדיבות רותם ליברזון

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google