fbpx

ארוחת בוקר טרופית – שייק אננס, מנגו ושיבולת שועל

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

רכיבים:

  •  2 כפות פתיתי שיבולת שועל
  • פרוסה אחת (100 גרם) של אננס קלוף
  •  פרוסה אחת (100 גרם) של מנגו קלוף
  •  100 מ"ל חלב קוקוס
  •  50 מ"ל מים
  •  2 תמרים, מגולענים או 2 כפות סירופ מייפל (לא חובה)


הוראות הכנה:

מניחים את כל הרכיבים בקנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום וסוגרים את המכסה.

מפעילים את הבלנדר על מהירות 1 והגבירו את המהירות ל -10. 

ערבבו במשך 50 שניות או עד להשגת מרקם קטיפתי של שייקים. 

 

טיפ מנצח:

מוסיפים חופן קוביות קרח לתערובת מעל המרכיבים האחרים כדי להפוך את המשקה שלך 

לאחיד ומרענן יותר.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google