fbpx

סמודי בול של דניאלה יפרח

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3 בננות קפואות
  • 6 תמרים דקל נור
  • חצי כוס מיקס אגוזים לבחירתכם
  • 1/2 כוס מים או תחליף חלב (אפשר גם יותר לפי הצורך)
  • 1 כפית זרעי צ'יאה
  • 1 כפית אבקת מאקה
  • 2 כפיות אבקת אסאי
  • 1/4 כוס אסאי קפוא

אופן ההכנה:

הכניסו את כל המצרכים לויטמיקס והפעילו על תוכנית שייקים. 
מזגו לקערה וקשטו עם קוקוס קלוי, פטל מיובש ואוכמניות טריות! 
 
המתכון באדיבות דניאלה יפרח, מדריכת יוגה ומובילת דעה.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google