fbpx

שייק גויאבות

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

רכיבים

  • 3 כוסות חתיכות גויאבות (עם או בלי גרעינים)
  • 3 כפות דבש / סילאן
  • 1 כוס חלב / חלב שקדים
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס קרח

אופן ההכנה

  1. יש לקטום את קצוות הגויאבות ולהסיר חלקים נגועים. ניתן להוציא עם כפית את הגרעינים או להשאיר אותם, לפי הטעם. 
  2. מכניסים לקנקן הויטמיקס את כל החומרים מלבד הקרח ומערבלים היטב במהירות נמוכה ואז מגבירים מהירות עד למקסימום.
  3. כאשר הפרי טחון היטב, מוסיפים את הקרח, ומערבלים שוב, מתחילים במהירות ערבול נמוכה ומגבירים אותה.
  4. אם טחנתם את הפרי עם הגרעינים, סננו את השייק באמצעות מסננת לקערה או כלי רחב. 
  5. טעמו את התוצרת, אם המשקה אינו מתוק לטעמכם, ניתן להוסיף עוד דבש או ממתיק אחר שלטעמכם.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google