מיץ ירוק ג'ינג'ר

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים
  • 1 מלפפון
  • גבעול סלרי
  • 2 תפוחים בינוניים חצויים ומגולענים
  • 1/2 2 (60 גר') כוסות קייל 
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר מקולף

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום.

לכוון את בורר המהירויות למהירות 1.

להפעיל את הויטמיקס ומיד להעביר למהירות הגבוהה ביותר.

לטחון במשך 30-45 שניות תוך כדי דחיפה עם הדוחפן על מנת לדחוף את המצרכים לכיוון הלהבים.

אם משתמשים בדגם עם תוכניות, אפשר להפעיל את הויטמיקס על תוכנית השייקים ולהמתין לסיומה.

לסנן דרך שקית בד ולאחסן במקרר. נשמר במשך יומיים.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google