fbpx

שייק תפוח-מלפפון

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

רכיבים

  • 4 תפוחים ירוקים
  • 4-6  מלפפונים
  • 4-6  גבעולי סלרי עם העלים
  • כף ג'ינג'ר קלוף ופרוס
  • 2-4 כוסות מים 
  • 2-3 תמרים מגולענים להמתקה – לפי הטעם
 

אופן ההכנה

  1. חותכים את התפוח לרבעים ומוציאים את הליבה.
  2. מסירים את קצוות המלפפונים וחותכים אותם גס.
  3. חותכים את גבעולי הסלרי לרצועות דקות ואת עלי הסלרי חותכים גס. 
  4. מכניסים לקנקן הויטמיקס את כל המרכיבים וטוחנים לפחות דקה שלמה, מוסיפים מים בהתאם לסמיכות הנוזל.
  5. טועמים וממתיקים לפי הטעם.
  6. ניתן להחליף את התמרים בסילאן או בסירופ אגבה

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google