סמודי סלק, תות וחמוציות

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

סמודי אדום ומתוק בטעם חמוציות ותות, המשלב את הסלק בתפריט שלך

   

רכיבים

  • 540 מ"ל (½2 כוסות) מיץ חמוציות
  • 75 גרם (¾ כוס) חמוציות טריות או קפואות
  • 150 גרם (3 יחידות קטנות) סלק, מבושל
  • 140 גרם (1 כוס) תותים קפואים
  • 2 כפות סירופ אגבה / סילאן, או ממתיק אחר לפי טעמכם
  • 270 גרם (2 כוסות) קוביות קרח
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים למיכל הוויטמיקס בסדר הרשום וסוגרים את המכסה. 
  2. בוחרים מהירות משתנה 1.
  3. מפעילים את הבלנדר ומעלים למהירות הגבוהה ביותר. 
  4. מערבלים למשך 1 דקה או עד לקבלת המרקם הרצוי. מגישים מייד.
 

המלצת השף

המרקם של הסמודי הזה צריך לצאת דומה יותר למיץ מאשר סמודי.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google