שייק פירות ודבש

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

בסיס:

  • ½ כוס (120 מ"ל) מיץ מנגו טבעי
  • 3 כוסות (455 גרם) אפרסקים קפואים
  • 3 כוסות (470 גרם) מנגו קפוא
  • 1 כף דבש

ציפוי:

  • ¼ כוס + 2 כפות חלב (90 מ"ל)
  • 1/2 1 כוסות (240 גרם) יוגורט וניל דל שומן
  • 2 כפיות פשתן טחון
  • 1 כף דבש
  •  1/2 1 בננות קפואות, קלופות, חצויות

אופן ההכנה:

להכנת הבסיס, להכניס למיכל הויטמיקס מיץ מנגו טבעי, אפרסקים, מנגו קפוא ודבש לפי הסדר המופיע ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1 ובהדרגה להגביר למהירות 10.

לערבל במשך 45 שניות, בעזרת הדוחפן במידת הצורך, כדי לדחוף את המצרכים לכיוון הלהבים.

לחלק בין 6 כוסות הגשה.

לשטוף את המיכל בסיום.

להכנת הציפוי, להכניס למיכל הויטמיקס חלב, יוגורט, פשתן טחון, דבש ובננות לפי הסדר המצוין ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1 ובהדרגה להגביר למהירות 10.

לערבל במשך 45 שניות.

לצקת על תערובת הבסיס בכוסות. ולערבב יחד לפני ההגשה.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google