שייק טרופי – בננה תמר מנגו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

שייק בננה תמר מנגו

מצרכים:

4 בננות קפואות
4 תמרים
2 מנגו קלופים
1 כוס חלב שקדים
מעט קרח

אופן ההכנה:

לגלען את המנגו והתמרים.

הוסיפו את המצרכים לקנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום.

הפעילו את הויטמיקס על תוכנית השייקים או כוונו את בורר המהירויות ל-1 ולאט הגבירו למהירות 10 במשך 45 שניות תוך כדי שימוש בדוחפן ודחיפת המזון לכיוון הסכינים.

לרוויה!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google