מרגריטה אפרסק ורוזמרין

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

** להכנה בקנקן 1.4 ליטר

מצרכים:

גבעול רוזמרין

2 אפרסקים חצויים ומגולענים

1 כף סירופ אגבה

90 מ"ל טקילה

80 מ"ל (1/3 כוס) מים

195 גר' (1/2 1 כוסות) קרח

 

אופן ההכנה:

לשמור את קצוות גבעול הרוזמרין לקישוט. 

לבחור 6 עלי רוזמרין ולהניח בתוך קנקן הויטמיקס.

להוסיף את שאר המרכיבים לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1, להדליק את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות 10. לטחון במשך 30 עד 40 שניות או עד לקבלת מרקם חלק.

למזוג לכוסות מרגריטה קפואות ולקשט עם רוזמרין ופרוסת אפרסק.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google