שוקו מנטה חם

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 6 סוכריות מנטה
  • 2 כוסות (480 מ"ל) חלב
  • 1/2 כוס (90 גר') שוקולד צ'יפס מריר
  • 1/4 כוס (25 גר') אבקת קקאו
  • קצפת, להגשה

 

אופן ההכנה:

להכניס את הסוכריות לתוך קנקן הויטמיקס ולסגור את המכסה.

להפעיל את הויטמיקס על המהירות הנמוכה ביותר ובהדרגה להגביר למהירות 3. 

לטחון במשך 5 שניות או שמצתקבל המרקם הרצוי. לשמור חצי לקישוט.

להכניס חלב, שוקולד ואבקת קקאו לתוך קנקן הויטמיקס ולסגור את המכסה.

להפעיל את הויטמיקס במהירות הנמוכה ביותר ובהדרגה להגביר למהירות הגבוהה ביותר.

לטחון במשך 5.5 דקות או עד שאדים יוצאים דרך פקק המכסה.

למזוג לספלים ולקשט עם קצפת והסוכריות שנותרו. להגיש מיד.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google