אספרסו כרמל פרפה

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים: 

  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב סויה
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) אספרסו קר
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) סירופ כרמל
  • 1/4 כוס (25 גר') אבקת קקאו
  • 2 כוסות (260 גר') קוביות קרח

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס ולסגור את המכסה.

להפעיל את הויטמיקס במהירות הנמוכה ביותר ומיד להגביר למהירות הגבוהה ביותר.

לטחון במשך 25 עד 30 שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google