צ'אי הודי

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כוס שקדים
  • 3 כוסות מים
  • ½כפית ג'ינג'ר טחון
  • 4 תרמילי הל
  • קינמון להגשה

אופן ההכנה:

הכינו חלב שקדים מהשקדים והמים (טחנו בויטמיקס את השקדים עם המים וסננו בשקית סינון). 
החזירו את חלב השקדים למיכל והוסיפו את המצרכים למיכל הויטמיקס. 
בחרו בבורר המהירויות במהירות 1.
הפעילו את המכשיר ואז כוונו למהירות מקסימלית – 10.
הפעילו למשך כ 2-3 דקות בכדי שהצ'אי יתחמם אך לא ירתח. 
ניתן להוסיף קינמון בהגשה.

לרוויה!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google