צ'אי הודי

מצרכים:

1 כוס שקדים
3 כוסות מים 
½כפית ג'ינג'ר טחון
4 תרמילי הל
קינמון להגשה

אופן ההכנה:

הכינו חלב שקדים מהשקדים והמים (טחנו בויטמיקס את השקדים עם המים וסננו בשקית סינון). 
החזירו את חלב השקדים למיכל והוסיפו את המצרכים למיכל הויטמיקס
בחרו באפשרות Variable1.
הפעילו את המכשיר ואז העבירו למצב 10 Variable.
הפעילו למשך כ 2-3 דקות בכדי שהצ'אי יתחמם אך לא ירתח. 
ניתן להוסיף קינמון בהגשה.

לרוויה!

צ'אי הודי

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google