סורבה לימון אגסים ונענע

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מתכון לסורבה אגסים, לימון ונענע

לפעמים אין דבר יותר מרענן מגלידת סורבה. גלידה קלילה המכילה פרי בלבד. בוחרים את הפרי שאוהבים חותכים לקוביות, מכניסים למקפיא ומתחילים לדמיין…אגסים הם בעלי מרקם מושלם לגלידת סורבה מכיוון שהם עשירים בטעמם ובשילוב עם לימון ועלי נענע טריים יוצרים מתכון לסורבה מנצח.

 

מצרכים:

3-4 אגסים קפואים חתוכים לקוביות 

1/2 לימון קפוא

נענע

 

אופן ההכנה:

יש להוציא את האגסים והלימון מהמקפיא ולתת להם להפשיר למספר דקות, עד שחתיכות הפרי ניתנות להפרדה

להכניס את האגסים למיכל הויטמיקס ולהוסיף את הנענע

לסובב את החוגה ממהירות 1 למהירות 10 ולהעלות את המתג השמאלי כלפי מעלה למצב High

יש להשתמש בדוחף המזון בכדי לדחוף את המרכיבים לעבר הסכינים

זמן ההפעלה כ 30 שניות

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google