סורבה לימון אגסים ונענע

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3-4 אגסים קפואים חתוכים לקוביות 
  • 1/2 לימון קפוא
  • נענע

 

אופן ההכנה:

יש להוציא את האגסים והלימון מהמקפיא ולתת להם להפשיר למספר דקות, עד שחתיכות הפרי ניתנות להפרדה.

להכניס את האגסים למיכל הויטמיקס ולהוסיף את הנענע.

לסובב את החוגה ממהירות 1 למהירות 10.

יש להשתמש בדוחף המזון בכדי לדחוף את המרכיבים לעבר הסכינים.

זמן ההפעלה כ 30 שניות.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google