סורבה טבעי עם אפרסק וסויה

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 כוס חלב סויה (240 מ"ל)

450 גר' חתיכות קפואות של אפרסק טבעי

1/4 כוס (50 גר') סירופ מייפל או כל ממתיק אחר לפי טעמכם

1/2 כפית תמצית ווניל טבעית

 

אופן ההכנה:

יש להכניס את כל המצרכים לויטמיקס על פי סדר הופעתם ולסגור את המכסה היטב

להפעיל את הבלנדר ולאחר ההפעלה להעביר ממהירות 1 למהירות 10 ומייד לאחר מכן להעביר למצב high

יש להשתמש במוט על מנט לקרב את הרכיבים אל הלהבים בעת פעולת הבלנדר

לאחר כ- 30 עד 60 שניות תוכלו להבחין בכך שרעש המנוע משתנה ונוצרות בעירבול 4 'גבעות' – סימן שהסורבה מוכן!

עיצרו את פעולת הבלנדר והגישו!

בתיאבון!

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google