סורבה מנגו קוקוס

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 3/4 כוס (60 גר') קוקוס טחון לא ממותק
  • 6 פרוסות (60 גר') מנגו מיובש
  • 1/2 1 כוסות (360 מ"ל) חלב שקדים
  • 1/2 1 כפיות מיץ לימון טרי
  • 2/3 3 (685 גר') קוביות מנגו קפוא

 

אופן ההכנה:

להשרות את המנגו המיובש בחלב השקדים במשך לילה (או לפחות שעה לפני). 

להכניס את כל המצרכים (להפריש 1 כף מהקוקוס הטחון לקישוט), כולל החלב של ההשריה, לתוך קנקן הויטמיקס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה. 

להפעיל את הויטמיקס במהירות הנמוכה ביותר ומיד להגביר למהירות הגבוהה ביותר. 

לטחון במשך 30-45 שניות תוך כדי שימוש בדוחפן על מנת לדחוף את המצרכים לכיוון הסכינים. 

אחרי כ-30-45 שניות, צליל המנוע משתנה וצריכות להיווצר 4 תלוליות. זה הזמן לעצור את הויטמיקס. אין לערבב יתר על המידה אחרת הגלידה תימס. 

לקשט עם הקוקוס הנותר ולהגיש מיד.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google