fbpx

גלידת פאי תפוחים

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 120 מ"ל (חצי כוס) מיץ תפוזים, מוקפא לצורת קוביות
  • 60 גר' (רבע כוס) יוגורט שקדים
  • 360 גר' תפוחים חתוכים לרבעים ומגולענים
  • 60 גר' בננה קפואה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 40 גר' (שתי כפיות) סירופ תמרים (סילאן), או דבש – עבור הטעם
  • 390 גר' (3 כוסות) קוביות קרח

אופן ההכנה:

  1. להכניס אל קנקן הויטמיקס את המצרכים לגלידה ע"פ הסדר הרשום ולסגור את המכסה.
  2. להתחיל את פעולת הבלנדר במהירות הנמוכה ביותר, ובמהירות להגביר למהירות הגבוהה ביותר – תוך שימוש בדוחפן על מנת לדחוף את הרכיבים קרוב ככל האפשר אל סכיני הבלנדר.
  3. תוך 30-60 שניות רעש המנוע של הבלנדר ישתנה ויווצרו בתוך המיכל של הבלנדר כארבע ערימות גלידה. עיצרו את עבודת הבלנדר. אל תערבבו יתר על המידה, אחרת הגלידה תימס. להגיש מיידית.
הערות השף: 
  • בדגמי האסנט של ויטמיקס לא ניתן להכין גלידה בכוס ה-600 מ"ל או קערית ה-225 מ"ל, אלא רק באמצעות מיכל 2 ליטר.
  • לטעם חזק יותר, נסו לצלות את התפוחים כך שיהיו רכים יותר לפני ערבובם באמצעות הבלנדר. פעולה זו תסיר מעט מהלחות וייצור תערובת קרמית יותר, כך שתצטרכו להתאים את כמויות המרכיבים במתכון, תוך הפחתה של חצי כוס עד כוס אחת של קוביות קרח.
  • אם התערובת מקבלת מרקם של מילקשייק, ניתן להקשות אותה על ידי הוספה איטית של כוס נוספת של קוביות קרח. ערבבו עד לקבלת מרקם חלק.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google