סורבה שומשום

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

1 כוס (200 גרם) שומשום טחון, מקורר

⅓ כוס (80 מ"ל) חלב

3 כוסות (390 גרם) קוביות קרח

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים למיכל הויטמיקס לפי הסדר המופיע ולסגור את המכסה.

להפעיל על מהירות 1 ולהגביר בהדרגה למהירות 10.

לערבל, תוך כדי שימוש בדוחפן, במשך 40 שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google