סורבה מלון אוכמניות

מצרכים:

1/2 מלון גדול מקולף וחתוך לקוביות

4-5 כפות אוכמניות קפואות

4-5 תמרים מושרים במים ל 3-4 שעות

אופן ההכנה:

כחמישית מהמלון החתוך לשים במקרר, ואת שאר המלון לשים במקפיא.
כאשר המלון קפוא, אפשר להתחיל לעבוד.
קודם כל מתחילים עם התמרים. הכניסו את התמרים כולל נוזלים למיכל של ויטמיקס והפעילו למספר שניות במהירות נמוכה. לאחר מכן הכניסו את האוכמניות וקוביות המלון הקפוא, סיגרו את המכסה.
בחרו בתכנית גלידה או באפשרות Variable 1, הפעילו את הויטמיקס, הגבירו את המהירות למצב Variable 10, ואז מיד למצב High.
ערבלו למשך כדקה 1, תוך שאתם משתמשים בדוחפן על מנת ללחוץ פנימה את המרכיבים כנגד להבי המכשיר.

בתאבון!

סורבה מלון אוכמניות

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google