מגנום טבעוני לילדים של חן אסור

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 5 בננות
  • 6 תמרים
  • 50 גר' פקאנים

לציפוי:

300 גר' שוקולד מריר

70 גר' שמן זית

 

אופן ההכנה:

מכניסים לויטמיקס את הבננות, יחד עם התמרים והפקאן ומפעילים עד לקבלת מלית אחידה. 
מעבירים את המלית לתבנית סיליקון ייעודית בצורה ארטיק מגנום ומכניסים למקפיא ל- 10 שעות.
מוסיפים לקערה נפרדת את השוקולד המריר והשמן זית, ומכניסים למיקרוגל עד להמסה מלאה ואחידה של חומרי הגלם.
מוציאים את הארטיקים מהמקפיא וטובלים בשוקולד. אוכלים מיד כשהשוקולד מתקרר ומתמצק 🙂 או מניחים את הארטיקים על גבי תבנית עם נייר אפייה ומחזירים למקפיא עד להגשה.
 
המתכון באדיבות חן אסור – בלוגרית ומנחת סדנאות קונדיטוריה 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google