מצרכים:
אופן הכנה:
שמים בתוך קנקן הויטמיקס קשיו, מים, קורט מלח, וניל ופולי קקאו וסוגרים את המכסה (אם רוצים לקבל "צ'יפס" קקאו כמו בתמונה שמים חצי מפולי הקקאו בויטמיקס בסוף ביחד עם הקרח).
בוחרים במהירות 1. מפעילים את הויטמיקס ובהדרגה מגבירים למהירות 10. טוחנים במשך דקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
מוסיפים את האבוקדו לתערובת ה"שמנת" ומפעילים במהירות נמוכה. בהדרגה מגבירים למהירות הגבוהה וטוחנים כחצי דקה או פחות עד לקבלת תערובת אחיד.
מוסיפים את הקרח ופולי הקקאו הנותרים, סוגרים את המכסה וומכניסים את הדוחפן דרך פתח המכסה. מפעילים את הויטמיקס במהירות נמוכה, מגבירים למהירות המקסימלית ודוחפים את הקרח פנימה עם הדוחפן. טוחנים במשך 10-15 שניות.
אם רוצים גלידה יותר קפואה מוסיפים יותר קרח ובהתאם מוסיפים יותר סירופ אגבה. בתאבון!