גלידת שוקולד טבעונית

גלידת שוקולד טבעונית

מצרכים:

  • כוס קשיו לא קלויים
  • חצי כוס מים מטוהרים
  • כפית תמצית וניל
  • 4-5 כפות סירופ אגבה
  • קורט מלח
  • 3 כפות פולי קקאו לא קלויים
  • ½ אבוקדו גודל בינוני
  • 200-250 גרם קרח

אופן הכנה:

שמים בויטמיקס קשיו, מים, קורט מלח, וניל ופולי קקאו (אם רוצים לקבל "צ'יפס" קקאו כמו בתמונה חצי מפולי קקאו שמים בויטמיקס בסוף יחד עם קרח).
מפעילים את הויטמיקס במהירות נמוכה לכמה שניות ואז מגבירים את המהירות למקסימום לדקה או עד לקבלת מרקם חלק כמו שמנת.
מקלפים את חצי האבוקדו מוסיפים לבלנדר ומפעילים אותו לכחצי דקה (שוב מתחילים במהירות נמוכה ולאחר מספר שניות מגבירים למקסימום) או פחות כדי שהאבוקדו יתאחד עם ה"שמנת".
מוסיפים את הקרח ופולי קקאו סוגרים את הויטמיקס ומכניסים את הדוחפן דרך המכסה, מפעילים את הויטמיקס במהירות נמוכה, תוך שתי שניות מפעילים למקסימום ומיד דוחפים את הקרח פנימה עם הדוחפן. כל הפעולה לוקחת כ-10-20 שניות. אסור להגזים כדי שגלידה תשאר סמיכה.
אם רוצים גלידה יותר קפואה מוסיפים יותר קרח אבל מראש צריך להוסיף יותר סירופ אגבה.בתאבון!
גלידת שוקולד טבעונית

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google