גלידת מנגו בזיליקום

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • ½ 1 כוסות (360 גרם) יוגורט
  • 2 כפות (5 גרם) בזיליקום, קצוץ טרי
  • 2 כפות דבש או סוכר
  • קמצוץ גרידת ליים
  • 670 גרם מנגו קפוא

אופן ההכנה:

להכניס את המצרכים למיכל הויטמיקס לפי הסדר המופיע ולסגור את המכסה.

להפעיל על מהירות 1 ולהגביר בהדרגה למהירות 10.

לערבל בעזרת הדוחפן במשך 55 שניות (או עד לסיום זמן התוכנית).

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google