ארטיק מרשמלו

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 2 כוסות (350 גר') שוקולד צ'יפס מריר
  • 2 כוסות (450 גר') יוגורט
  • מיני משרמלו
  • ½ כוס (75 גר') פתי בר, מפוררים

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות. לרפד את תבנית התנור בנייר אפיה ולהניח בצד.

להמיס את השוקולד במיקרו בחום גבוה במשך 2 דקות.

להכניס לקנקן הויטמיקס את היוגורט והשוקולד המומס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

להפעיל על מהירות 1 ובהדרגה להגביר למהירות 10.

לערבל במשך 30 שניות.

להניח את המרשמלו על התבנית המרופדת ולהכניס לתנור ל-3 דקות. לצנן.

להרכבת הארטיקים: למלא תבניות ארטיק עם תערובת השוקולד. (שארית השוקולד תהיה בשימוש בסוף המתכון.) להניח 4 מרשמלו מעל תערובת השוקולד ולחלק את הביסקוויטים המפוררים באופן שווה בין התבניות. למזוג את שארית השוקולד מעל ולהקפיא.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google