מצרכים:
- 2 כוסות (350 גר') שוקולד צ'יפס מריר
- 2 כוסות (450 גר') יוגורט
- מיני משרמלו
- ½ כוס (75 גר') פתי בר, מפוררים
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות. לרפד את תבנית התנור בנייר אפיה ולהניח בצד.
להמיס את השוקולד במיקרו בחום גבוה במשך 2 דקות.
להכניס לקנקן הויטמיקס את היוגורט והשוקולד המומס לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.
להפעיל על מהירות 1 ובהדרגה להגביר למהירות 10.
לערבל במשך 30 שניות.
להניח את המרשמלו על התבנית המרופדת ולהכניס לתנור ל-3 דקות. לצנן.
להרכבת הארטיקים: למלא תבניות ארטיק עם תערובת השוקולד. (שארית השוקולד תהיה בשימוש בסוף המתכון.) להניח 4 מרשמלו מעל תערובת השוקולד ולחלק את הביסקוויטים המפוררים באופן שווה בין התבניות. למזוג את שארית השוקולד מעל ולהקפיא.