פריטטה דלעת

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מתכון אידאלי כתוספת לארוחת הבוקר 

 

רכיבים

  • 8 ביצים גדולות
  • 160 מ"ל (⅔ כוס) חלב צמחי
  • 60 מ"ל (4 כפות) שמן זית, לא חובה
  • 200 גרם ((¼1 כוס) בצל
  • 150 גרם (1 כוס) פלפל ירוק חתוך לקוביות (ללא גרעינים)
  • 6 ענפי פטרוזיליה
  • 100 גרם גבינת מנצ'גו / או כל גבינה קשה אחרת 
  • קמצוץ פפריקה
  • 1 דלורית, מקולפת, ללא גרעינים, קלויה וחתוכה לקוביות. 
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מכניסים את הביצים, חלב, שמן, בצל, פלפל, פטרוזיליה, גבינה ופפריקה למיכל הוויטמיקס בסדר הרשום וסוגרים את המכסה. 
  2. בוחרים מהירות משתנה 8 ולוחצים על כפתור הפולס 8-10 פעמים, לטחינה טובה של הירקות והגבינה. 
  3. מניחים את הדלעת בתבנית אפיה מרובעת. 
  4. שופכים את תערובת הביצים מעל הדלעת. מערבבים בעדינות לשילוב הרכיבים. מתבלים עם מלח ופלפל. 
  5. אופים בתנור ב- 80°C למשך 1 שעה עד שעה ורבע. 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google