ברבר – תערובת תבלינים אפריקאית
תערובת תיבול מפתיעה, נהדרת לדגים, עוף ובקר
רכיבים
- 13 גרם (2 כפות) זרעי כוסברה
- 10 גרם (4 יחידות) צ'ילי אדום
- 4 גרגרי פלפל אנגלי
- 4 גרם (2 כפיות) חילבה
- 4 גרם (1 כפית) גרגרי פלפל שחור
- 40 גרם (¼ כוס) שבבי בצל מיובש
- 24 גרם (2 כפות) שבבי שום מיובש
- 80 גרם (½ כוס) פפריקה מתוקה
- 1 גרם (½ כפית) קינמון טחון
- 1 גרם (½ כפית) כורכום טחון
- 1 גרם (¼ כפית) אגוז מוסקט טחון
הוראות הכנה
- מכניסים את כל הרכיבים למיכל הוויטמיקס וסוגרים את המכסה.
- מפעילים על המהירות הנמוכה ביותר ומעלים במהירות למהירות הגבוהה ביותר. מערבלים למשך 30 שניות או עד לקבלת אבקה דקה.
בשל הכמות הקטנה – מומלץ לעבוד במיכל קטן.