ברבר – תערובת תבלינים אפריקאית

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

תערובת תיבול מפתיעה, נהדרת לדגים, עוף ובקר

רכיבים

  • 13 גרם (2 כפות) זרעי כוסברה
  • 10 גרם (4 יחידות) צ'ילי אדום
  • 4 גרגרי פלפל אנגלי
  • 4 גרם (2 כפיות)  חילבה
  • 4 גרם (1 כפית) גרגרי פלפל שחור
  • 40 גרם (¼ כוס) שבבי בצל מיובש
  • 24 גרם (2 כפות) שבבי שום מיובש 
  • 80 גרם (½ כוס) פפריקה מתוקה
  • 1 גרם (½ כפית) קינמון טחון
  • 1 גרם (½ כפית) כורכום טחון
  • 1 גרם (¼ כפית) אגוז מוסקט טחון
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים למיכל הוויטמיקס וסוגרים את המכסה. 
  2. מפעילים על המהירות הנמוכה ביותר ומעלים במהירות למהירות הגבוהה ביותר. מערבלים למשך 30 שניות או עד לקבלת אבקה דקה.
  בשל הכמות הקטנה – מומלץ לעבוד במיכל קטן.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google