fbpx

פנקייק בטטה

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

רכיבים

  • 5 ביצים גדולות
  • 278 גרם (1) בטטה, אפויה, מקולפת
  • 60 מ"ל (¼ כוס) מים
  • 3 גרם (כפית) מלח, לא חובה
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 150 גרם (½1 כוס) קמח שקדים
  • שמן קוקוס, לטיגון

הוראות הכנה

  1. מכניסים את הביצים, הבטטה, המים, המלח והפלפל למיכל הויטמיקס לפי הסדר הרשום וסוגרים את המכסה.
  2. בוחרים מהירות משתנה 1.
  3. מפעילים את הבלנדר ומעלים לאט למהירות הגבוהה ביותר.
  4. בזמן שהבלנדר פועל פותחים את פקק המכסה ומוסיפים לאט את הקמח דרך הפתח.
  5. מערבלים במשך 45 שניות, נעזרים במוט הדחיסה במידת הצורך.
  6. יוצקים את התערובת לקערה.
  7. מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית עם חצי כפית שמן קוקוס.
  8. בעזרת מצקת יוצקים 2 מנות מצקת מהבלילה למחבת המחוממת. מפזרים את התערובת לקבלת פנקייק עגול בקוטר של כ -15 ס"מ.
  9. מטגנים כ-2 דקות והופכים.
  10. מטגנים 2 דקות נוספות ומניחים על מגש לצינון.

המלצת השף

פנקייק נהדר כראפ עם כל מילוי שתבחרו או פשוט עם ירקות מוקפצים מעליו. 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google