ביסקוויטים לכלב

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

חטיף טעים לחבר הכי טוב שלך

   

רכיבים

  • 330 גרם (1 כוסות) חמאת בטונים
  • 300 מ"ל (¼1 כוסות) מים חמים
  • 240 גרם (2 כוסות) קמח חיטה מלא
  • 80 גרם (1 כוס) שיבולת שועל גסה
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
  2. מכניסים את חמאת הבוטנים והמים החמים למיכל הוויטמיקס בסדר הרשום וסוגרים את המכסה. 
  3. מפעילים על המהירות הנמוכה ביותר ומעלים במהירות למהירות הגבוהה ביותר.
  4. מערבלים למשך 30 שניות, משתמשים במוט הדחיפה כדי לדחוס את הרכיבים לכיוון הלהבים. 
  5. פותחים את המכסה מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל. סוגרים את המכסה ובוחרים מהירות משתנה 6. 
  6. מפעילים בפולסים, 5-6 פעמים, הבצק יתחיל להפוך לכדור וייפרד מהלהבים.
  7. פותחים את המכסה ומנקים את הבצק מהדפנות. אם הבצק נראה רטוב מדי ולא הפך לכדור מוסיפים מעט קמח. מפעילים שוב בפולסים, 5-6 פעמים.
  8. מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח ולשים למשך 1-2 דקות. מרדדים את הבצק לעובי 0.6 ס"מ ויוצרים צורות בעזרת תבניות לעוגיות. 
  9. אופים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה למשך כ- 40 דקות. מוציאים מהתבנית ומקררים על רשת.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google