fbpx

בצק לפיצה מכרובית

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 1 כרובית, חתוכה לפרחים
  • 1 כפית פתיתי פלפל חריף כתוש
  • 2 כפיות תבלין איטלקי
  • 1 כוס (150 גר') גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 כפות (15 גר') זרעי צ'יה
  • 4 ביצים בגודל L
  • ספריי שמן

 

אופן ההכנה:

להכניס את פרחי הכרובית לתוך קנקן הויטמיקס ולמלא במים עד שהכרובית צפה מעל ללהבים. לסגור את המכסה.

לבחור במהירות 7. להפעיל את כפתור הפולס 8-10 פעמים עד שמתקבל מרקם של חול.

לסנן את הכרובית ובעזרת מגבת לסלק, ככל הניתן, את עודף הלחות שעדיין קיימת.

להעביר את הכרובית לקערת ערבוב ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר במשך 30 דקות.

לחמם תנור ל-230 מעלות. לרסס תבנית לפיצה עם ספריי שמן ולפזר את תערובת הכרובית על התבנית.

לאפות במשך 15-20 דקות.

להוציא מהתנור, להוסיף את התוספות האהובות ולאפות במשך 10-15 דקות נוספות או עד לקבלת התוצאה הרצויה.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google