בצק לפיצה

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

360 גר' (3 כוסות) קמח מלא

1 ¾ כפיות שמרים יבשים אינסטנט

¼ 1 כפיות מלח

¾ 3 כפיות שמן זית

240 מ"ל (1 כוס) מים חמים

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות. לשמן קלות קערת ערבול גדולה ותבנית אפיה ולהניח בצד.

בתוך קנקן הויטמיקס לשים קמח, שמרים ומלח ולסגור את המכסה.

להפעיל את הויטמיקס על מהירות 1 ולאט להעביר למהירות 8. לערבל במשך 5 שניות. לכבות את הויטמיקס ולהסיר את המכסה הקטן השקוף.

לבחור במהירות 5.

להפעיל את כפתור הפולס כ-60 פעמים במשך 45 שניות תוך כדי הוספת שמן ומים דרך הפתח של המכסה השקוף, עד לקבלת כדור.

לאחר שנוצר כדור, להפעיל את כפתור הפולס ברצף במשך 5-10 שניות.

עם ידיים מקומחות, להוציא את הבצק ולגלגל אותו לכדור. להניח את הבצק בתוך הקערה המשומנת ולגלגל אותו כך שכל הבצק יכוסה בשמן. להתפיח במשך 10 דקות.

לרדד את הבצק לפיצה ולהוסיף את התוספות שאוהבים. לאפות במשך 12-15 שניות.

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google