fbpx

פונדו שוקולד מריר ופטל

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים:

  • 2 כוסות (350 גר') שוקולד מריר, קצוץ
  • 1/2 1 (360 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1/2 כוס (50 גר') פטל

אופן ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לתוך קנקן הויטמיקס, לפי הסדר הרשום ולסגור את המכסה.

לבחור במהירות 1. להפעיל את הויטמיקס ובהדרגה להגביר למהירות הגבוהה ביותר.

לטחון במשך 4 דקות או עד שאדים יוצאים דרך המכסה.

למזוג לסיר פונדו ולהגיש.

 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנה?

מלאו את פרטיכם וניצור קשר

    אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google