עוגת פאג' שוקולד

דקות הכנה
מנות
דרגת קושי
image_pdf
PDF

מצרכים: 

יבשים:
  • ¼ 2 כוס קמח שקדים
  • ¾ כוס קמח טפיוקה
  • כוס קמח קוקוס
  • ½1 כוס סוכר קוקוס
  • ⅛1 כוס קקאו
  • ½1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית נס קפה
  • קורט מלח

רטובים:

  • 3 תפוחים
  • ⅛1 כוס קרם קוקוס
  • ¾ כוס מים
  • ¾ שמן קוקוס
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפיות תמצית וניל
 

גנאש שוקולד

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם קרם קוקוס

 

אופן ההכנה:

  1. מדליקים תנור לחום 180 מעלות.
  2. מערבבים את כל היבשים בקערה אחת.
  3. מכניסים לקנקן הויטמיקס את כל הרטובים ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת מרקם חלק.
  4. שופכים לתוך קערת היבשים וטורפים עד למרקם חלק.
  5. מעבירים לתבנית עגולה 25 ס"מ ואופים כ 45 דקות.
  6. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד המריר.
  7. מביאים את קרם הקוקוס לרתיכה ואז שופכים אותו על השוקולד המריר ומערבבים מהר בעזרת מזלג או מטרפה.
  8. מוזגים מעל העוגה.

בתיאבון!

 
 

יצא טעים? ספרו לכולם!

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google