עוגת פאג' שוקולד

מצרכים: 
 
יבשים:
¼ 2 כוס קמח שקדים
¾ כוס קמח טפיוקה
כוס קמח קוקוס
½1 כוס סוכר קוקוס
⅛1 כוס קקאו
½1 כפית סודה לשתיה
1 כפית נס קפה
קורט מלח
 
רטובים:
3 תפוחים
⅛1 כוס קרם קוקוס
¾ כוס מים
¾ שמן קוקוס
1 כף חומץ תפוחים
2 כפיות תמצית וניל
 
גנאש שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם קרם קוקוס
 
אופו ההכנה:
  1. מדליקים תנור לחום 180°.
  2. מערבבים בקערה אחת את כל היבשים יחד.
  3. שמים בויטמיקס את כל מה שברשימת הרטובים וטוחנים למרקם חלק.
  4. שופכים לתוך קערת היבשים וטורפים עד למרקם חלק.
  5. מעבירים לתבנית עגולה 25 ס״מ ואופים כ-45 דקות.
  6. מכינים את הגנאש: קוצצים את השוקולד המריר.
  7. מביאים את קרם הקוקוס לרתיחה ואז שופכים אותו על השוקולד המריר ומערבבים מהר בעזרת מזלג או מטרפה. 
  8. מוזגים מעל העוגה.
 
בתיאבון!
עוגת פאג' שוקולד

פורסם ע"י: שף מתכונים בריאים

מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר

אתר זה מוגן על ידי reCAPTCHA וכפוף למדיניות הפרטיות ותנאי השירות של Google